Φεστιβάλ

Το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο για την Υγεία διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας το Φεστιβάλ Γενετικής και Εξατομικευμένης Ιατρικής με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για θέματα που άπτονται της Γενετικής και της Εξατομικευμένης Ιατρικής.

Περισσότερα…

Επιστημονική Ημερίδα, διοργάνωση από το REdI4HEALTH (ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ) στις 13 Μαΐου 2023 στο Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Τρικάλων

Η ημερίδα που διοργανώνεται στις 13 Μαΐου 2023 έχει θέμα τις χρόνιες παθήσεις και τις επιπτώσεις στην ψυχική υγεία του ασθενή και του άμεσου περιβάλλοντος του. Πιο συγκεκριμένα, διακεκριμένοι επιστήμονες όπως ιατροί, ερευνητές, ψυχίατροι, ψυχολόγοι θα αναπτύξουν θέματα όπως εφηβική αυτοκτονικότητα, υπερκινητικό παιδί, αυτισμός, παιδική ψύχωση, διαχείριση της διάγνωσης του καρκίνου και άλλα.
Η ημερίδα απευθύνεται στους επαγγελματίες υγείας, στο ευρύτερο κοινό, σε συλλόγους ασθενών και στις οικογένειες τους. Η ημερίδα είναι δωρεάν ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν όσο το δυνατό περισσότεροι και να επωφεληθούν από αυτή.

Πρόγραμμα…